HET PRETHUIS "Deuren Durnez NV"

Koop tickets
Gemeenschapcentrum De Bunder
  • vr 14 februari 2025 van 20:00 tot 22:00
  • za 15 februari 2025 van 20:00 tot 22:00
  • zo 16 februari 2025 van 15:00 tot 17:00

René en José Durnez zijn eigenaar van het familie- en deurenbedrijf ‘Deuren Durnez nv’. We krijgen inkijk in hun toonzaal, gevuld met een bloemlezing van hun meest verkochte deuren. De bal begint te rollen als ze bezoek krijgen van Jaak en Fabienne. Dat Fabienne niet de wettige echtgenote blijkt te zijn, is snel duidelijk. Dit gebeuren wordt verstoord door magazijnier Ronny die door de veelheid aan deuren het bos door de deuren niet meer ziet. Zoon des huizes, Django, vraagt op zijn beurt ook de nodige aandacht, zijn vriendje heeft het net afgemaakt, hij staat dus voor een gesloten deur. Alsof dit nog niet genoeg is, komt ook nog eens een zekere Armando de deur binnengewandeld, op zoek naar een nieuw leven. Kortom de ooit zo rustige toonzaal wordt één chaos, en wie achter welke deur schuilt is op de deur niet meer te volgen. 

‘Deuren Durnez’ is een deurenkomedie in de volle betekenis van het woord. 10 deuren, 10 acteurs! En dat alles in het sappig West-Vlaams!

CAST: Peter Bulckaen, Wim Stevens, Katrien Vandendries, Floris Devooght, Brecht Callewaert, Ann De Winne, Jeroen Maes, Aaron De Veene, Anne Denolf en Alexander Metselaer

TEKST: Jeroen Maes

Locatie

Gemeenschapcentrum De Bunder
Iepersestraat 52B , 8890 Moorslede

Prijs

  • Basistarief 27
  • ABO gratis
  • VVK 26

Reserveer

Organisatie

Het Prethuis
Kerkstraat 27 , 8370 Blankenberge