Leer natuurlijk en vegetarisch koken

Tickets en inschrijven
  • do 27 februari 2025 van 19:00 tot 22:00
  • do 27 maart 2025 van 19:00 tot 22:00
  • do 8 mei 2025 van 19:00 tot 22:00
  • wo 28 mei 2025 van 19:00 tot 22:00
  • do 26 juni 2025 van 19:00 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Overschakelen naar een vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee. Die vragen bekijken we graag in deze uitgebreide basiscursus. Vegetarisch koken is niet alleen vlees weglaten en nieuwe ingrediënten leren gebruiken, maar ook op een bewustere manier maaltijden opbouwen en vormgeven. Je leert in deze lesreeks heel wat nieuwe producten kennen en eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken. Je leert onder andere werken met de seizoensingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen alsook de natuurlijke zoetmiddelen... De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken en zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden: zowel voor beginners als gevorderden.

In samenwerking met De Zonnekeuken

Begeleiders: Peter Vandermeersch

Locatie

RSL Op Post
Brugsesteenweg 44 , 8800 Roeselare

Prijs

  • Basistarief 150
  • Kansentarief (-80%) - 30.00 30
  • Kortingstarief (-50%) - 75.00 75

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11 , 8500 Kortrijk