Lekkere en smakelijke desserts maken met ongeraffineerde suikers, dat is wat je leert in deze workshop. Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever, bereid je eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kan proeven. Je leert de kwaliteiten van alternatieve zoetmiddelen kennen en gebruiken. Je werkt o.a. met graanstropen, agave, kokosbloesemsuiker en rapadura. We bekijken ook stevia als zoetmiddel en de plaats van honing in dit verhaal. Deze cursus richt zich tot iedereen, ook tot mensen met diabetes, al zijn niet alle ongeraffineerde suikers geschikt voor een diabetisch voedingspatroon.
In samenwerking met De Zonnekeuken, LDC Zonder Zulle
Begeleiders: Peter Vandermeersch
In samenwerking met De Zonnekeuken, LDC Zonder Zulle
Begeleiders: Peter Vandermeersch
Locatie
Domein "Het Chringhene"
Het Chringhene , 8830 Hooglede
Prijs
- Basistarief €62
- Kansentarief (-80%) - 12.40 €12,4
- Kortingstarief (-50%) - 31.00 €31
Reserveer
Leeftijd
vanaf 18 jaarContact
- info@avansa-mzw.be
- Tel.
- 056/260600
- Website
- avansa-mzw.be/
Organisatie
Avansa Mid- en Zuidwest
Wandelweg 11 , 8500 Kortrijk